terug naar:  www.jankraak-taichitao.nl
 
Electronische controle voor kinderen vanaf de geboorte. Uw kinderen onder controle van de overheid

In het kader van maatregelen tegen terreuracties


Verplichte opvoeding voor ouders

Plan voor het verplicht stellen van spelen

Inplanten van chip in mensen is begonnen

Onderzoek: chip in dieren veroorzaakt kanker

Ook in Nederland wordt van kinderen wangslijm voor DNA afgenomen

Medici neigen naar chippen patiŽnten

Gedwongen medicatie is al bezig en komt hier ook

Massale inenting tienermeisjes tegen baarmoederhalskanker HPV
(oproep aan 3 miljoen tienermeisjes in Duitsland), rest van Europa volgt

Lees: Het nieuwe HPV vaccin tegen baarmoederhalskanker heeft de eerste doden al afgeleverd.

Nederland opent electronische files voor kinderen al vanaf baby

13 september 2005                                                              

                                            

Misschien is het bericht u ontgaan. Er wordt straks heel goed over ons gewaakt. We zullen electronisch beveiligd worden. U dacht dat dit alleen bij gevangenen kan die thuis hun straf mogen uitzitten.
De Nederlandse regering heeft plannen om electronisch gegevens op te slaan van alle kinderen vanaf de geboorte. Zogenaamd om hen te kunnen spotten en te beschermen als er moeilijkheden ontstaan.

Op 1 januari 2007 is het begonnen. Alle inwoners zullen vanaf die datum getraceerd worden in een database, inclusief gezondheid, educatie, psychisch gedrag, familie en politiegegevens . Dit heeft het ministerie van gezondheid meegedeeld, maar niemand heeft zich er om bekommerd. Er was geen enkele protest en weerstand om de plannen niet door te laten gaan, want met het plan gaat de regering over de schreef. Het is niet op het randje, maar over de rand. Gaat het door, dan komt er nog een maatregel overheen. In Amerika wil men met soortgelijke maatregelen nog verder gaan, namelijk het afnemen van een psychische screentest voor kinderen, groepen kinderen, die hiervoor worden aangewezen. En dat zal met willekeur geschieden. Ook in Engeland gaat men hierin heel ver.

Ook in ons landje is men met de database bezig met een glijdende schaal. Van het een komt het andere. Bijvoorbeeld de verplichte vaccinatie als de regering dat eist. Zie hiervoor de dienstrichtlijnen in de bijlagen van de Europese Grondwet.

Freemasons comes with chipping children (Freemason is de Engelse naam voor Vrijmetselaars)

Plans to microchip every newborn

Saturday, 16 June 2007

Police taking DNA from the under-10s

'Scores of children under ten have been treated as criminals by having their DNA taken and stored for life. A total of 108 youngsters have been swabbed and had their details placed on the controversial database - despite being too young to be considered guilty of an offence.'

Read more ...  

 

European police get access to your DNA

Police put 100,000 innocent children on DNA database

Vingerafdrukken van kinderen op scholen
Vingerprints van scholieren in Amerika en Engeland terwijl het geen criminelen zijn.

Vingerprints en oogscans voor kinderen van 5 jaar (klik)

Het gedwongen afstaan van vingerafdrukken werd alleen gedaan bij verdachten van moord en inbraak. Zonder dat ouders er naar gevraagd wordt moeten in Amerika en Engeland leerlingen hun vingerafdruk afstaan.
Dichtbij huis, in Engeland, hebben  inmiddels 3500 scholen vingerscanners ingevoerd. Zonder vingerafdruk is er geen toegang tot school mogelijk en is het voor de scholieren onmogelijk een lunch te kopen.
Het past in de agenda om kinderen steeds meer onder controle en in een database te stoppen.  De databases waarin de persoonlijke informatie wordt opgeslagen waarborgt op geen enkele wijze de privacy. In Amerika zijn er veel scholen die kinderen weigeren omdat ze geen Ritalin-medicatie hebben ookal lijden ze niet aan ADHD. Bekend is dat o.a. in ons land kinderen kunnen worden geweigerd omdat ze niet de benodigde vaccinaties hebben gehad.

Vrijmetselaars (freemasons) voor chipping en vingerafdrukken kinderen

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2007/09/08/AR2007090800997_pf.html
Chip cause cancer by animals

Parents of babies in UK to be given 'learning diaries' so experts can monitor children

Parents must given kids diaries so experts can monitor children

Vanuit Den Haag wil men kinderen met drie jaar al toetsen op allerlei aspecten. Dat wordt voorlopig een taaltoets. Maar het wordt uiteindelijk een glijdende schaal, er komt vanzelf meer controle bij. Minister-president Balkenende komt met het plan voor een 'spelplicht' voor kinderen van drie jaar. Een plicht om te spelen. Als het verplicht is, is het geen spelen meer. Ook het plan voor een peutertoets voor 3 jarigen is gelanceerd. Zogenaamd om te kijken of ze wel voldoende woordjes kennen. Nu al wordt van elk kind in de eerste vier jaar een risico-inventaris gemaakt. In Nederland worden ouders verplicht opvoedingsondersteuning te accepteren. Als dat wordt geweigerd zal de kinderbijslag worden overgemaakt aan een gezinscoach of wordt de uitkering gekort. Maar het is een begin dat de opvoeding van kinderen langzamerhand wordt overgenomen door instanties.
Een andere maatregel is een controle op jongeren die met 18 jaar in een dikke dure auto rijden en die dan moeten kunnen aangeven hoe ze die auto hebben kunnen betalen, anders wordt deze in beslag genomen. Controle over volwassenen en controle over kinderen past in de agenda van de Nieuwe Wereld Orde en dat belooft niet veel goeds.

Voorts heeft het nieuwe kabinet Balkenende met Bos en Rouvoet in het regeerakkoord staan dat jonge ouders een verplichte opvoedcursus moeten gaan volgen. Dit om onder meer te voorkomen dat kinderen later ontsporen. Ook hier wil de overheid de opvoeding bepalen. Hoe men dit trouwens willen organiseren en financieren blijft een raadsel. Dit soort maatregelen ontstaan in breinen die het spoor kwijt zijn. Het is een tendens om de kinderen langzamerhand van de ouders in de macht te krijgen en dat deskundigen gaan bepalen wat er met het kind moet gebeuren.

Verplicht naar consulatiebureau (9 juni 2007)

De minister voor Jeugd en Gezin vindt dat alle ouders met hun kind van 0 tot en met 4 jaar verplicht naar het consultatiebureau moeten. Naar schatting gaat al 95 procent van deze categorie kinderen naar het consultatiebureau. Die andere vijf procent moet dus ook. De minister vindt het geen vrijblijvende zaak voor ouders. Als ouders niet komen met hun kroost van 0 tot 4 jaar dan moeten zij thuis worden bezocht. De vraag is, wat dan? Krijgen ouders een standje of worden ze betiteld als slechte ouders?

 

De overheid gaat over tot totale controle en betutteling

http://www.rechtkind.nl/

In Amerika is dit ook aan de gang en is er al een wet Mental Disease waarbij kinderen gescreend worden op bepaalde afwijkingen waarbij controle-instanties ingesteld door de overheid bepalen wat goed of fout is aan uw kind. Ouders zijn verplicht toe te staan mee te werken, zoniet dan worden de kinderen aan de ouderlijke macht onttrokken.
Minister Blair heeft het plan gedeponeerd om het ongeboren kind in de baarmoeder al te onderzoeken op eventuele genetische afwijkingen.

Ouders, bescherm uw kinderen tegen de bemoeizucht van de overheid.

De weg naar gedwongen medicatie, ook voor kinderen, gaat langzaam open

Elektronisch kinddossier

Aan de bovenstaande genoemde feiten is te zien dat hier een agenda wordt afgewerkt van ver doorgevoerde beklemmende controle.

Hoogleraar gezinssociologie en gezinsbeleid,  Kees de Hoog van de universiteit van Wageningen noemt het kinderdossier ?een beetje Oost-Duits, dat iedereen in een dossier moet?. Het is een politionele actie, het lijkt op een strafexpeditie?.

Wie bepaald het gedrag of een een gedrag van een kind afwijkend is en wat zijn de maatregelen tegen de ouders? Wordt er onder dwang jeugdzorg opgedrongen, als nhet kind niet alle vaccinaties heeft gehad worden die dan onder dwang alsnog gegeven? Wanneer krijgt een kind een aantekening? Wat gebeurt er als het kind per ongeluk iets vernield, wordt daar dan een aantekening van gemaakt?

De hoogleraar jeugdrecht MariŽlle Bruning aan de universiteit van Leiden stelt: ?Het is volstrekt onduidelijke wat er gebeurt als de gegevens over een kind onjuist zijn. Wie bewaakt de informatie en hoe lang wordt het dossier bewaard?? Als er niets aan de hand is, dan is dat nogsal stigmatiserend.?


Ieder kind dat in Nederland wordt geboren, krijgt vanaf 2008 een elektronisch kinddossier. Per 1 januari 2009 is het gebruik van het elektronisch kinddossier (EKD) in de jeugdgezondheidszorg wettelijk verplicht. In het EKD komt informatie te staan over het kind, de gezinssituatie en de omgeving. Het motto: geen kind buiten beeld.
 

Geruststellend wordt nu gezegd dat op 18-jarige leeftijd van het kind het dossier wordt vernietigd. Maar daarvoor is geen gerantie te geven. Hoeveel ggevens zijn er dan al uitgelekt of doorgespeeld?

 

Microchips + EU = New World Order? Kijk en luister

De EU heeft besloten dat kinderen van 6 jaar al een identiteitskaart moeten hebben en hun vingerprints moeten afstaan. Dit had al in Nederlandse kranten moeten staan, maar de media laat het afweten.

Children must give prints for passports

By JASON LEWIS - More by this author Ľ Last updated at 22:31pm on 24th November 2007

Children over the age of six will have their fingerprints taken when applying for a passport to comply with new EU
regulations. The European Commission says youngsters must be fingerprinted for all new EU passports and
national ID cards ? even those issued in the UK. Until now, the Government has insisted that only children over the age of 11 applying for biometric passports ? which are due to be introduced in 2009 ? have to be fingerprinted.

? Revealed: The sinister truth about what they do with our children's fingerprints

But under the proposals, revealed in a report by the Commission, children as young as six could be forced to attend
special identity centres. Once there, their hands would be electronically scanned and their personal details entered on
an identity database. The Commission, which is responsible for the general day-to-day running of the European Union,
says the move is essential to prevent child trafficking. But Tony Bunyan, of civil rights group Statewatch, said: 'The taking
of  fingerprints from all children from age six upwards is highly questionable. It is a moral and political question, not a
technical one.'

Doctor alleges plans underway to 'Microchip' Newborns in U.S. and Europe

This is precisely what David Icke predicted in his book ... And The Truth Shall Set You Free 15 years ago 

'Are you prepared to live in a world in which every newborn baby is micro-chipped? And finally are you ready to have your every move tracked, recorded and placed in Big Brother's data bank? According to the Finnish article, distributed to doctors and medical students, time is running out for changing the direction of military medicine and mind control technology, ensuring the future of human freedom.'

Read more ... 

Children as young as FIVE should be put on DNA list, says forensics expert

 

'Children as young as five should be put on a DNA database if they behave badly, according to Britain's senior police forensics expert. Gary Pugh, director of forensic sciences at Scotland Yard, said that if primary school children behaved in a way that indicated they could become criminals in later life, they could be put on the database. Mr Pugh, who is also the new DNA spokes for the Association of Chief Police Officers, said a debate should be started on how far the country should go to identify potential offenders.'

 

Read more ...   

Under-fives to be subjected to 500 developmental targets


'A new national curriculum for all under-fives risks producing a ?tick-box? culture in nursery schools that relies too heavily on formal learning and not enough on play, teachers? leaders will claim today. The new Early Years Foundation Stage Framework (EYFS), which becomes law in the autumn, lays down up to 500 developmental milestones between birth and primary school and requires under-fives to be assessed on writing, problem solving and numeracy skills. It will apply to about 25,000 nurseries, plus registered childminders in England.'

 

This is designed to develop the left brain of children from the earliest age at the expense of the right. The left brain operates in the structured realm of the five senses while the right brain is the creative, spontaneous 'out there' uniqueness of thought and expression. Formal education develops the left brain while the spontaneous ad-lib of play stimulates the right.

 

Read more ... 

 

A Bad Day for Parental Rights HPV  in California

4-17-2007 Sacramento
http://www.capitolresource.org/web/47.html Wet dwingt meisjes vanaf 11 jaar
 tot vaccinatie HPV-injecties, ouders zijn rechteloos

 

In Duitsland zijn drie miljoen meisjes opgeroepen om de HPV-vaccinatie te halen.

 

Wij gaan slecht met kinderen om
Deze film is een aangrijpend verhaal van de 12-jarige Severn Suziki uitgesproken op
Verenigde Naties Aarde bijeenkomst

Video: Severn Suzuki speaking at UN Earth Summit 1992  
Nu anno 2008 kunnen we alleen maar constateren dat het erger is geworden.
Leiders luisteren niet

 

Wat voor een agenda is dit? Bekijk onderstaande video.

Vitaminen, kruiden, mineralen VERBODEN, ILLEGAAL per 31/12/2009
11:17 AM 11th Dec 2006
Galaxy Video

In het regeerakkoord zit nog een addertje onder het gras, namelijk dat burgers de plicht hebben de grondwet te kennen. Er is zelfs een boekje waarin gedragsregels staan om tot een verantwoord burgerschap te komen. Naar de ideeŽn van Balkenende, Bos en Rouvoet wel te verstaan. Enkele mensen zeiden tegen mij, laten we maar beginnen om de politiek op hun niet al te beste gedragsregels af te rekenen. Hier weer de woorden 'plicht'.  Hoe meer plichten er bij komen des te bureaucratischer en controlerender het wordt, want je wordt natuurlijk in de gaten gehouden en daar zijn weer ambtenaren en zogenaamde deskundigen voor nodig.

Als nu de regels worden versoepeld en een heleboel kan worden afgeschaft, dan krijgt de burger meer lucht en gaat de stress van alles maar moeten en van sancties als je niet naar de standaard die van boven af wordt afgelegd, er af. Daar worden de mensen een stuk rustiger en vriendelijker van. En dan krijg je vanzelf een vriendelijker maatschappij.

Maar mensen en kinderen worden steeds meer belast en in het medisch circuit gedwongen.

De hielprik werd begin januari 2006 uitgebreid om 18 ziektes op te sporen. Dat dit een loos argument is leest u verder in dit artikel. De uitbreiding van de hielprik is het begin van een grotere screening van kinderen. Het wordt er doorgedrukt terwijl staatsecretaris Ross zegt dat er relatief weinig afwijkingen zullen worden gevonden.

Inmiddels is bekend gemaakt dat het niet goed gaat met de uitbreiding van de hielprik, er zijn al verschillende geschrapt en er zal opnieuw worden bekeken hoe men er mee aan moet. In De Volkskrant van 24 maart stond dat deskundigen het systeem te kwetsbaar vinden.

Elk kind in de database

Alles in de database. De media maakt er vrijwel geen gewag van, zetten er geen vraagtekens bij. Er zijn ook nog geen Kamervragen over gesteld. Moet u blij zijn om electronisch geketend te worden? Moet u blij zijn voor uw kind of kleinkind?

Als privacy zal geen enkele persoon of instelling bij de gegevens kunnen komen, zo wordt verzekerd. De regering, politie en geheime diensten kunnen dat wel. Anti-terreur coŲrdinator Jan Brouwer wijst er op dat totnutoe scholen en politie niet in staat zijn met elkaar te communiceren ten aanzien van gegevens over gegevens en criminaliteit. De intentie is om kinderen te beschermen. Dus wordt elk detail van iedereen van de geboorte tot aan het graf in een database gestopt

Elk kind krijgt een bevolkingsservice nummer, Volgens staatssecretaris van gezondheid Clemence Ross zal dit het traceren van kinderen in en met moeilijkheden gemakkelijker maken.
Een veilige bescherming en educatie zijn verschrikkelijk belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen, aldus Ross.

Drastische uitbreiding van de hielprik

Het begin van screening begint met de uitbreiding van de hielprik voor baby's. Pasgeborenen worden met een hielprik vanaf 2006 op achttien ernstige aandoeningen onderzocht, in plaats van op de huidige drie.
Dit met de zegen van staatssecretaris Ross-Van Dorp (Volksgezondheid, CDA). Zij heeft dit de Tweede Kamer meegedeeld en wordt medeplichting die de kindjes uitlevert aan de farmaceutische industrie. De screening wordt uitgebreid omdat inmiddels meer aandoeningen van pasgeborenen vastgesteld en behandeld kunnen worden. Om die meerdere behandelingen is het te doen.
Als koppelverkoop wordt verteld dat door migratie bepaalde ernstige erfelijke ziekten, zoals de sikkelcelziekte, vaker voorkomen in Nederland.
Baby's worden nu in de eerste levensweek met een hielprik getest op drie stofwisselingsziektes. Met het besluit tot uitbreiding van de hielprik neemt de regering het advies over van de Gezondheidsraad van eind augustus. De raad onderzocht welke van 29 aandoeningen in aanmerking zouden komen voor uitgebreidere screening van pasgeborenen. Daarvan bleven achttien ziekten over waarbij volgens de raad aanzienlijke onherstelbare schade te voorkomen is. Behandelbaarheid en betrouwbare diagnostiek waren de belangrijkste criteria. De taaislijmziekte cystische fibrosis voldoet slechts deels aan dat tweede criterium. Die wordt pas in het programma opgenomen na nader onderzoek. Meer dan 99 procent van de ouders neemt nu deel aan het programma.

Ross: 'Er zal weinig worden gevonden', maar toch gaat men door

In een brief naar de Tweede Kamer schrijft staatssecretaris Ross dat bij relatief weinig kinderen een aandoening wordt gevonden. 'Maar de gezondheidswinst is hoog: het aantal extra gezonde levensjaren is groot en de kwaliteit van leven verbetert sterk', stelt zij. Dus er wordt relatief weinig gevonden en toch moet deze operatie doorgaan.

Het uitgebreidere screeningsprogramma wordt vanaf 1 januari 2007 ingevoerd, met name goede voorlichting aan de ouders kost tijd. Ouders worden straks aan het eind van de zwangerschap ge?nformeerd over de implicaties van het onderzoek. Nu krijgen ze die informatie na de geboorte.
Voor de uitgebreidere hielprik is wat meer bloed nodig dan bij de huidige prik. Vanaf 1 januari 2006 zullen daarvoor nieuwe priksetjes beschikbaar zijn. De uitbreiding van de hielprik kost naar verwachting enkele miljoenen.
Deskundigen twijfelen nu aan de uitbreiding. De organisatie is niet goed en er zijn al verschillende hielprikken van de lijst gehaald.

Zoals gezegd, er is een agenda om steeds meer controle over uw kind te krijgen waarbij de ouders kunnen toekijken. In Engeland wil Blair een wet om al de genen van een foetus te bekijken op afwijkingen.

Nog erger is dat men in Engeland met camera's baby's willen volgen op hun gedrag>

Wednesday, 14 March 2007

Is your baby playing with its toes yet?

'If not the government wants to know why Babies will be assessed on their gurgling, babbling and toe-playing abilities when they are a few months old under a legally enforced national curriculum for children from birth to five published by the government yesterday. Every nursery, childminder and reception class in Britain will have to monitor children's progress towards a set of 69 government-set "early learning goals", recording them against more than 500 development milestones as they go. At five, each child will be assessed against 13 scales based on the learning goals and their score, called an early years profile, must be passed to the Department for Education and Skills.'

Read more ...  

Kinderen die met politie in aanraking komen wordt wangslijmvlies afgenomen.

In Engeland was het al zo. Kinderen van 10 tot 16 jaar, maar ook ouder, die een vergrijp plegen worden verhoord en voor DNA wangslijmvlies afgenomen. Dat gaat dan in een database. Dit gebeurt echter ook in Nederland.
Advocaat Anker bevestigde dat 28 maart 2007 voor de radio. De vergrijpen zijn vaak gering: iemand een klap geven, rolletje snoep pikken, iets kapot maken bijvoorbeeld. Het kind wordt als een crimineel behandeld.

Baarmoederhalskanker prik:
Massale inenting in Duitsland

Woensdag 28 maart 2007 zijn in Duitsland 3 miljoen Duitse tienermeisjes opgeroepen om zich preventief te laten inenten tegen baarmoederhalskanker (HPV).

De Duitse vaccinatiecommissie heeft geadviseerd alle meisjes tussen twaalf en zeventien jaar in te enten.  
Het is de eerste massale vaccinatie tegen kanker in Europa. De serie van drie injecties kost
450 euro en wordt volledig vergoed door het Duitse ziekenfonds.
Verwacht wordt dat andere Europese landen het Duitse voorbeeld zullen volgen. Het
Australische ministerie van Volksgezondheid liet weten dat in AustraliŽ volgende  een vergelijkbare massavaccinatie begint. In Texas en andere US staten wil men de HPV inenting verplicht stellen, maar dat stuitte op veel weerstand, zodat dit plan even terzijde is gelegd.
Je ziet hoe er steeds meer vaccinaties komen als onderdeel van een wereldwijd plan en aanval op kinderen. 

Screening, screening, grotere controle
 
Big Brother is er al en wordt nu verder uitgebreid zodat iedereen onder controle kan worden gehouden. Voor uw bestwil. Tegelijkertijd mag bij iedereen de telefoon en emails plus internetgedrag getapt worden en voor lange tijd bewaard. Dit  zou de anti-terreurbestrijding ten goede komen.
Onder het mom van een betere bescherming worden ineens allerlei maatregelen er doorgedrukt.

Rockefeller tegen filmmaker: ?Chippen van bevolking is einddoel van de elite?

In Amerika zijn al een paar honderd ziekenhuizen begonnen om patiŽnten te chippen. In de chip zitten alle gegevens van de patiŽnt opgeslagen. Ook een groep diabetici is al gechipt. In Nederland is de discussie ook al op gang om patiŽnten van een microchip te voorzien. In Mexico is begonnen om ambtenaren te chippen (zij worden er toe verplicht). De 20 miljoen illegalen in Amerika die in de loop der jaren de grens van Mexico zijn overgestoken kunnen worden genaturaliseerd tot Yankee in ruil voor een chip.

Nog meer bedreiging voor kind

Het kind wordt ook bedeigd door vaccinaties. Er wordt op angst ingespeeld, zodat ouders er toe overgaan hun kindje te laten inenten. Maar ze hebben er geen idee van wat het kind krijgt ingespoten aan toxines, gifstoffen. De ingrediŽnten worden in onderstaande links vermeld. Het aantal vaccinaties wordt alleen maar uitgebreid. Het einddoel is om het verplicht te stellen. Hoewel er al een reeks vaccinaties worden toegediend, is in maart bekend gemaakt dat er een versneld programma komt om het aantal vaccinaties met ongeveer 10 stuks uit te breiden.

Shocking Documentary Will Convince You to Stay Away From Vaccines For Good video


Gif in een griep-prik, kankerverwekkende formaldehyde enz
Lijst van giftige materialen in vaccins. Ongelofelijk maar waar

 

Behalve de vaccinaties voor kinderen en de uitbreiding daarvan heeft de industrie met medewerking van regeringsleiders en instanties het voor elkaar gekregen fluor in tandpasta te doen, kinderen fluortabletten te geven en hier en daar in landen en staten wordt er fluor in drinkwater gedaan. Fluor in drinkwater is eind jaren zestig ook in Nederland voorgesteld. Fluor is een vergif, is slecht voor de botten, vooral voor kinderen en ouderen en het is totaal overbodig. Zie onderstaande video.

Finally the Media is Recognizing the Perils of Fluoridated Water
Watch this revealing video of a TV news report on the dangers of fluoride.  

 

Er zijn over de wereld allerlei voorbereidingen bezig om uw kind af te pakken, in die zin dat u geen zeggenschap meer hebt over behandelingen e.d.

 

De Europese Grondwet actueel en de richtlijnen waar ze het niet over hebben omdat ze veel rechten van je afpakken

Zo ook het in 2006 het onder scherpte controle stellen van vitamines en mineralen. Ook weer onder het mom om de consument beter te beschermen. In 2009 zal het verbod ingaan. De wereldwijde Codex Alimentarius-commission regelt dat allemaal. Zie video:
Vitaminen, kruiden, mineralen VERBODEN, ILLEGAAL per 31/12/2009
11:17 AM 11th Dec 2006
Galaxy

Recent heeft deze commissie besloten om weer zeven dodelijke pesticiden weer toe te laten. Zo goed hebben ze het op met onze bescherming. Het wordt voor velen duidelijk dat hier een heel andere agenda achter zit....
The seven restricted POPs banned by both the Stockholm Convention and US law but permitted by Codex are
Aldrin, Chlordane, ,
Dieldrin,
Endrin, Heptachlor, Hexachlorobenzene and Mirex.
Toxiphene and DDT are the only two POPs pesticides on the Stockholm POPs list which Codex does not allow.
Dat is het werk van Codex Alimentarius. Codex Alimentarius allows 7 deadly pesticides Een sinister gezelschap.

Het rekening rijden komt elke keer ook weer tersprake. Niemand heeft blijkbaar in de gaten dat je dan ook overal getraceerd kan worden en dat dit je privacy sterk aantast. Een slecht plan dus.

Ook het inbrengen chips komt hier en daar voren. Verscheidene discogangers hebben al zo'n ding in de arm. In Spanje begint men er ook mee. In Groot Britannia en Amerika wordt het ook voorgesteld voor kinderen. Onder het mom dat je ze dan sneller kan opsporen als verdwaald zijn op ontvoerd. Ontvoerders zullen zo'n chip er gewoon uithalen en kapot maken.
Freemasons comes with chipping children

Dr. Mercola: microchipping affect your privacy

Defence for Children Nederland

http://www.spirituelejongeren.nl/index.php

Wat is er nog meer aan de hand?
Dit:

Autisme en wat ze niet vertellen

Hyperactief. Het Ritalin schandaal
Aspartaam, sucralose, kinderen zijn onbeschermd
Gif in vaccins
Rampen, chaos, afbraak, onvrijheid, de weg naar nieuwe energiŽn
De leugen over gedragsstoornissen kinderen en medicatie

Hundreds of thousands of children aged between 10 and 18 have had their DNA added to the database despite never being cautioned or charged for any offence.

http://www.prisonplanet.com/articles/april2005/210405dnadatabase.htm

Rise in youth DNA profiles

Mother wins DNA battle

5 January 2006: Freedom fears as the DNA database expands

5 January 2006: 'Library' holds blood, hair and skin from three million people

7 January 2006[Opinion]: Backdoor DNA

pan-European network of DNA and fingerprint databases

DNA added to the criminal database

 

http://infowars.net/articles/april2006/200406Database2.htm

selling the information of 44 million British citizens

 


Deadly Baby Formula Killing Children
Why is the U.S. promoting policies that result in the deaths of children around the world?


Er zijn groeperingen die het ongeboren kind willen beschermen, maar zodra ze geboren zijn, zijn de kinderen vogelvrij. Ze mogen dan later ook de oorlog in en dan geldt het leven niet meer.

Wordt dus bewuster om u zelf te beschermen tegen deze ontwikkelingen.
Helend bewustzijn, de weg naar vrede

Alternatives to Antidepressant Use for Children

Zie ook het Archief

Tuesday, 27 March 2007

Children to 'face criminal checks'

'All children could face compulsory checks to discover if they are at risk of turning into criminals, according to new plans announced by the Prime Minister. The controversial proposal would mean checks at important stages in a child's life, such as the move from primary to secondary school, Tony Blair said. He also announced plans to further expand the DNA database to include "all suspected offenders who come into contact with the police".'

These are the words of Tony Blair, mega criminal and mass killer.

http://onlinejournal.com/artman/publish/article_1955.shtml Big Brother meets the nanny state 

Tiener met handicap in gevangenis

Limburgs Dagblad, 25-06-2007 09:26

Sittard - Een zeventienjarig Limburgs meisje met een licht verstandelijke handicap en hechtingsstoornis zit al driekwart jaar onterecht in de justitiŽle jeugdinrichting Den Hey-Acker in Breda vanwege lange wachtlijsten. Alle betrokken instanties constateren dat het betreffende meisje uit Zuid-Limburg niet in een jeugdgevangenis thuishoort en spreken van een schrijnend geval. Ze zeggen niets te kunnen doen wegens geld- en plaatsgebrek.

Lees hier verder >>>

ADHD-boerderij effent weg voor meer initiatieven

Provinciale Zeeuwse Courant, 23-06-2007 09:22

door Melita Lanting OUWERKERK - Met het wegtrekken van een laken voor het naambord is de ADHD-boerderij in Ouwerkerk gisteren officieel geopend. Malversweie heet de nieuwe zorg- en logeerboerderij waar kinderen met ADHD terecht kunnen zodat de rest van het gezin even op adem kan komen.

Lees hier verder >>>

Holistische gezondheid houdt niet op bij het lichaam
maar heeft ook betrekking op de Aarde en wat daarop gebeurt en in het bijzonder wat er met onze kinderen gebeurt

orthopedagogiek.startpagina.nl/nieuws

Children to 'face criminal checks'

 

Tony Blair

All children could face compulsory checks to discover if they are at risk of turning into criminals, according to new plans announced by the Prime Minister. The controversial proposal would mean checks at important stages in a child's life, such as the move from primary to secondary school, Tony Blair said.

He also announced plans to further expand the DNA database to include 'all suspected offenders who come into contact with the police'.

Currently it is only people actually arrested who must give a DNA sample, which remains on record even if they are not charged, or are acquitted.

The plans are part of a wide-ranging review of crime and security policy published by Number 10.

The document said the government wanted to: 'Establish universal checks throughout a child's development to help service providers to identify those most at risk of offending. 'These checks should piggyback on existing contact points such as the transition to secondary schools.' Other plans set out included publishing efficiency data on the courts for the first time, with the prospect of poor-performing courts facing measures to force improvements. Another proposal was extending the police's ability to seize non-cash assets from criminals, such as plasma screen televisions, jewellery and laptop computers. Shadow home secretary David Davis said the proposals on child checks were an example of the 'nanny state gone mad'. He added: 'We would have great and grave concerns about any extension of the DNA database. This is an admission that Labour have failed on crime and justice. 'All they have come up with is a swansong to try and secure some sort of legacy for Tony Blair. They should realise that they cannot put right in two months what they have got wrong over 10 years.'

 

Parents of babies in UK to be given 'learning diaries' so experts can monitor children

29 mei 2007
Parents of babies and toddlers will be expected to record their child's progress in new 'learning diaries' under a £9million Government scheme.

They will be encouraged to log details of every activity attempted by their children, ranging from stacking play bricks to singing nursery rhymes.

The diaries will be scrutinised by childcare experts to check that parents are doing all they can to prevent their offspring falling behind.

The scheme will be trialled by a sample of councils serving disadvantaged areas and could eventually be extended more widely. But the initiative, the latest in a series of interventions in the lives of the youngest children, is certain to provoke renewed claims of 'Nanny State' interference.

Other councils taking part in the programme will experiment with other approaches - such as encouraging parents to sing to their toddlers at home to help them develop language skills.

One council, meanwhile, is planning gardening classes to attract fathers and grandfathers. In Doncaster, men would be invited to workshops where they would learn how to care for plants alongside their offspring.

In other activities specifically aimed at fathers, those who struggle to find time to spend with their children would be encouraged to make recordings of themselves reading stories.

In total, 41 councils in poor areas of England have been allocated a share of £9million to try out 'innovative' methods of involving parents in their children's education.

The Department for Education and Skills said several councils would be implementing 'learning diaries'. Torbay has already been named as one of them.

According to the DfES, parents would be handed "learning diaries and albums for their children (0 to five years old) so they can discuss progress with professionals".

The diaries are expected to take the form of written journals. Parents would be encouraged to chart their children's progress from birth.

The cash will also pay for childcare workers to be given extra training in working with disadvantaged families. And councils will be encouraged to set up 'parental involvement networks' and 'outreach programmes'. Local authorities accepted on to the scheme include Birmingham, Manchester, Liverpool, Leeds, Kent, Nottingham, Bristol and several London boroughs.

Each will be trialling its own scheme to involve disadvantaged parents in their children's education and not all will be offering learning diaries.

The initiative - due to start in September - is in line with Children's Minister Beverley Hughes' belief that early experiences have a powerful effect on how youngsters develop.

However, Mrs Hughes already stands accused of unwarranted interference in family life in pursuit of her aims.

A so-called 'nappy curriculum' lays down hundreds of developmental milestones youngsters should achieve from birth to age five.

Goals for the very youngest children include demonstrating they can "communicate in a variety of ways, including crying, gurgling, babbling and squealing".

Nurseries and childminders will monitor children's progress towards the milestones.

Meanwhile, a new 'parenting academy', being set up with £30million of public funds, will train an army of parenting advisers to improve the nation's childrearing skills.

Workers will be trained to help families sing songs to their children and read stories - prompting claims of a new breed of 'nursery rhyme police'.

Share this article:

What is this?

Zoals gemeld is dit ook in Nederland al aan de gang. 

http://www.kindentaal.nl/ Kind en Taal

http://www.nloo.nl/actueel.php#040607 Landelijk Ouders Organisaties


13 september 2005
Jan Kraak

 
Pagina Afdrukken
Terug naar boven